Googlefotograf og hjemmesidedesigner –  Jesperfrehr.dk

Fotografering
Jeg fotograferer og færdiggør dine billeder i høj kvalitet.  Lige fra portrætter, produktfotografering og til landskaber. Jeg photoshopper og kæler for detaljen på de fotos du vælger. Både til privat og til firmafotografering. Se mere
Panorama
Jeg producerer 360ºpanoramafotos der fanger øjet og giver publikum mulighed for at se hele vejen rundt hos jer. Jeg er certificeret Googlefotograf og kan få jer på Google Street View i løbet af et par dage. Booking fra dag til dag. Klik her og læs mere om panoramafotografering.
Hjemmesider
Jeg producerer hjemmesider i høj kvalitet. Uanede muligheder for tilpasning. Vi hjælper dig med opsætning, design og fotografering af virksomhed og dine ansatte til konkurrencedygtige priser. Klik her

Jeg er certificeret af Google til at fotografere til Google Busness view. Klik her og se mere
Googlefotograf