Panoramafotografering

Jeg har specialiseret mig i panoramafotografering. Det er en måde at fotografere så du kan kigge hele vejen rundt og bevæge dig igennem et område. Hvor et almindeligt billede kun viser een sandhed (hvad gemmer der sig bag fotografen) – viser panoramabilledet noget mere. Det er en fantastisk måde at fremvise det man er stolt af. De fleste kunder bruger billederne på et digitalt medie (en hjemmeside), men jeg har også kunder der får fremkaldt billederne. Jeg er specielt certificeret af Google til at tage billeder til Google Streetview

TrustedProBadge_English_Landscape_P2

Jeg tilbyder to måder at panoramafotografere på. De to måder har forskellige fordele og muligheder og de beskrives herunder:

1

Virtuelledanmark.dk – panoramafotografering i høj opløsning og HDR

Den første måde at panoramafotografere på er det jeg præsenterer på www.virtuelledanmark.dk. Det er panoramafotografering i meget høj opløsning og optaget i HDR. Her har man mulighed for at se hele vejen rundt og op og ned. Man kan ikke se hvor fotografen stod og man har en forestilling om at man svæver 2 meter i rummen man beskuer. Dem der vælger denne løsning er ofte virksomheder eller steder der allerede er et stærkt brand, og ønsker at profilere sig fra deres hjemmeside. Da jeg er certificeret dronefotograf kan man nu også få luftfotos som 360 graders oversigtsbillede.

Eksempel: Syddansk Universitet, Campus Kolding

Eksempel: Dronning Dorotheas Badstue

Dorothea

Fordelene er:

  • Meget levende panorama
  • Meget fleksibel navitation (kortnavigering, dropdown, hop-herhen-punkter)
  • Indsættelse af infohotspots, lyd, video etc

 

2

Firmafotografering.dk – med Googleintegration

Den anden mulighed kaldes Google BusinessView.

Google maps - firmafotografering.dk

Google Business View er Google Streetview der er gået indenfor i virksomhederne. Jeg er specielt certificeret af Google til at fotografere, programmere og uploade panoramabilleder til Google Streetview. Du kan se min certificering hos Google her.

pegman - firmafotografering.dk

Fordelen for virksomheden er at den kan ses 24/7 og at de bliver mere synlige på deres Google+ profilside.

Du kan se flere gode argumenter praktiske eksempler på www.firmafotografering.dk

 

Eksempel: Tandlægeklinik – klik for at se indenfor

panoramafotografering

Fordelene er:

  • Et produkt som kunderne kender at bevæge sig rundt i
  • Integration med Google Søgninger (gør jer mere synlige når kunder søger jer)
  • I får panoramaerne på jeres Google+ side (Google places)
  • At lægge panoramabilleder og billeder på jeres Google+ side påvirker jeres ranking positivt, da Google regner virksomheder med Street View højere end dem der ikke gør

 

 

Hvad der er det helt rigtige for dig, kan jeg hjælpe dig med at finde ud af. Kontakt mig og fortæl hvad du og dine kunder drømmer om.